Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€

Πληροφορίες Αποστολής

Delivery Information

Πληροφορίες αποστολής

Η αποστολή  γίνεται μέσω  των ΕΛΤΑ ή οποιαδήποτε άλλης μεταφορικής εταιρείας επιλέξει η  ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΕΕ . 

 Επιπρόσθετες πληροφορίες για παραγγελίες

Παραγγελίες και αποστολές γίνονται από και προς τις περισσότερες χώρες του κόσμου. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  sales@arsenis.gr για παραπάνω πληροφορίες.  

 

 Έξοδα αποστολών και χρόνος παράδοσης

Α. Παραγγελίες από Ελλάδα. 

Για αγορές αξίας άνω των 300,00 €, ο Οίκος ARSENIS σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 6,00 €.

Β. Παραγγελίες από χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για αγορές αξίας άνω των 600,00 €, ο Οίκος ARSENIS σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 25,00 €.

Γ. Παραγγελίες από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για αγορές αξίας άνω των 1.000,00 €, ο Οίκος ARSENIS σας προσφέρει τα έξοδα αποστολής. Για αγορές μικρότερης αξίας, η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 35,00 €.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για τις ‘‘Παραγγελίες από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης’’ (Κατηγορία Γ), ο εκτελωνισμός των προϊόντων στη χώρα παράδοσης ανέρχεται ως επιπλέον κόστος και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η χρέωση υπολογίζεται διαφορετικά για κάθε χώρα, σύμφωνα με τους φόρους που εφαρμόζονται στα τελωνεία της. 

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας ενημερώσει πλήρως μέσω email για το κόστος που θα επιβαρύνει τη δικής σας παραγγελία.

χρόνος παράδοσης είναι 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Καθυστέρηση παραγγελίας:

Η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Α. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί ή έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο:

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτά εξαντλούνται ή έχουν καταργηθεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Β. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Γ. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Voukourestiou 25, Athens | Tsimiski 47, Thessaloniki | Greece
  • 210 3633057
    2310227046
  • info@arsenis.gr