Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€

Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας:

Α. Αντικαταβολή (αποκλειστικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Για αγορές μέχρι το ποσό των 1.500,00 ευρώ συνολικά και μόνο για την Ελλάδα, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται σε 6,00 ευρώ. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται μέσω  των ΕΛΤΑ ή οποιαδήποτε άλλης μεταφορικής εταιρείας επιλέξει η  ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΕΕ . 

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας  ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΕΕ  αυστηρά εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά θα ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας

2. Τον αριθμό της παραγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας μέσω Fax , να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά  ή να μας στείλετε e-mail στο sales@arsenis.gr.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 3190 0200 2001 088

IBAN: GR49 0140 3190 3190 0200 2001 088

SWIFT: CRBAGRAAXXX

ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΕΕ 

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα  ALPHA BANK , εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. 

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Τράπεζας  ALPHA BANK . Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της υπηρεσίας Alpha e-Commerce , η τράπεζα εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την  ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΕΕ  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Voukourestiou 25, Athens | Tsimiski 47, Thessaloniki | Greece
  • 210 3633057
    2310227046
  • info@arsenis.gr